trečiadienis, sausio 23, 2013

Meduolis

Minkštas purus ir saldus meduolis su slyvų džemu ir kapotais riešutais

Viršui:
1 stiklinė slyvų džemo
1/2 stiklinės žemės riešutų be luobelių

Meduoliui:
2,5 stiklinės miltų
3 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė grietinės
1 stiklinė medaus
3 a.š. cinamono
1a.š. su kaupu sodos
5v.š. aliejaus
100g džiovintų slyvų

Kiaušinius ir cukrų išsukti iki purumo. Dėti minkštą medų. Sodą sumaišyti su grietine ir dėti į masę. Sudėti visus likusius produktus, slyvas galima ir pasmulkinti jai labai didelės.
Kepti 180C orkaitėje apie 50min, galima patikrinti su mediniu iešmeliu. Atvėsinti. Iškepus aptepti pakaitintu džemu ir apiberti kapotais pakepintais riešutais.

1 komentaras:

  1. Tavo blogas buvo pažymėtas žaidime "11". Jei dar nesudalyvavai, nori, tai kviečiu :)
    http://belgija.blogspot.be/2013/02/tinklarastininku-zaidimas-atrakcija-11.html

    AtsakytiPanaikinti