Sultingi kiaulienos sprandinės pjausniai. Greitai marinuojami.
~~~
1 kg sprandinės
6v.š. sojų padažo
1/2 svogūno
3 skiltelės česnako
2v.š. aliejaus
1 a.š. Worcesterio padažo
1/2a.š. čili miltelių
Kol dega malkos, mėsą supjaustyti piršto storio gabalais. Svogūną ir česnaką sukapoti, berti ant mėsos. Supilti sojų padažą, aliejų ir likusius priedus. Mėsą permaišyti ir palikti apie 30min pastovėti.
Kepti ant grotelių, kol lengvai apskrus.
Skanauti su ryžiais ir daržovėmis.
Sotu, skanu ir pavasarišką. Rinkitės sprandinė su kuo smulkesniu jungiamojo audinio raštu. Kepdami riebalai išteka į mėsą ir ji tampa ypač sultinga...
Desertui - vaisiai.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą