Rupios konsistensijos bandelės puikiai tinkančios prie sriubos ar kaip užkandis.
~~~
300g miltų
150g kukurūzų miltų
~220ml vandens
10g žalių mielių
1v.š. aliejaus
žiupsnelis druskos
žiupsnelis cukraus
Įdarui:
30ml aliejaus nuo saulėj džiovintų pomidorų (~2v.š.)
30ml alyvuogių aliejaus (~2v.š.)
3 skiltelės česnako
žiupsnis raudonėlio (džiovinto)
žiupsnis baziliko (džiovinto)
1/2a.š druskos
keli saulėj džiovinti pomidorai
saujalė alyvuogių
Iš tešlai skirtų produktų užminkyti elastingą tešlą, palikti 30min šiltai pakilti.
Iš pakilusios tešlos iškočioti lakštą.
Aliejus sumaišyti su spaustu česnaku ir prieskoniais. Aliejumi aptepti lakštą, ant viršaus berti pasmulkintas alyvuoges ir saulėje džiovintus pomidorus. Tešlą susukti į ritinėlį ir supjaustyti griežinėliais.
Leisti pastovėti šiltai apie 15min.
Kepti 200C apie 20 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą