2017-07-07

Greitai marinuoti svogūnai

Užteks pamarinuoti, kol iškeps mėsa ant žarijų
~~~

2 svogūnai
40ml acto 7%
100ml verdančio vandens
1a.š. druskos
2a.š. cukraus
keli lauro lapeliai
keli juodieji pipirai
Pagal norus : krapai, čili pipirai, garštyčių sėklos

Verdantį vandenį užpilti ant druskos ir cukraus ir išmaišyti.
Svogūnus supjaustyti žiedais ar pusžiedžiais. Sudėti į stiklainį ir padaužti kočėlo galu, kol išsikirs kiek skysčio. Užpilti vandenį, actą ir suberti prieskonius. Stiklainį papurtyti ir palikti pastovėti.

Galima valgyti jau  po pusvalandžio ar pasiruošus iš anksto laikyti šaldytuve apie parą.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą