Trapi tešla:
~155g miltų
85g sviesto
1 kiaušinis trynys
25g cukraus pudros
1a.š. vanilinio cukraus
1a.š. kepimo miltelių
(jai reikia šlakelio vandens)
Varškės įdaras:
500g kepinių varškės (kibirėlyje)
3 kiaušinio tryniai
100g grietinės
100g cukraus
1v.š. krakmolo
1a.š. vanilinio cukraus
Pusės puodelio tiršto slyvų džemo
Morengui :
4 kiaušinio baltymai
150g cukraus
Įdarui varškę išsukti su likusiais produktais iki vientisumo.
Ant atvėsusio tešlos pado paskleis džemą, tuomet- varškės įdarą, Kepti 180 cm apie 40 minučių, kol centras bus tvirtas.
Morengui kiaušinio baltymus išplakti iki standumo su cukrumi, kol cukrus pilnai ištirps.
Paskleisti morengą, ant iškepto varškės pyrago ir dar pakepti 10-15 min (iki norimo rusvumo) .
Skanauti gerai atvėsintą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą