300g miltų
100g cukraus
250g rikotos
250g kefyro ar pasukų
50g tirpinto kokosų aliejaus
4 kiaušiniai
20g kokosų miltų
2a.š. kepimo miltelių
1/2a.š. sodos
1a.š. vanilinio cukraus
1/2a.š. druskos
Pirmiausiai sumaišyti kartu sausus produktus: miltus, kokoso miltus, druską, cukrų ir vanilę ir kepimo miltelius bei sodą.
Rikotą išsukti kartu su kiaušiniais, supilti kefyrą (ar pasukas), tirpintą ir pravėsintą kokosų aliejų.
Sumaišyti sausus produktus su šlapiais ir kepti įkaitintoje ir trupučiu kokosų aliejaus pateptoje vaflinėje kelias minutes iki norimo apskrudimo.
Pateikti su mėgstamomis uogomis ar džemu.
p.s. kaip žinoti, kad vaflis jau iškepęs,- nustoja iš vaflinės intensyviai kilti garai. Tuomet galima pradėti darinėti ir tikrinti ar apskrudo, tiek kiek norite.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą