2 baklažanai
1 paprika
1 svogūnas
jalapeno pipiras
~1kg keptos ar virtos kiaulienos
~2 v.š. krakmolo
druskos
sezamo sėklų
Padažui:
1v.š. krakmolo
1v.š. sojų padažo
1v.š. vandens
2a.š. cukraus
2 skiltelės česnako
Baklažaną supjaustyti gabalėliais, sudėtį į dubenį ir apiberti druska. Leisti pastovėti apie pusvalandį.
Svogūną, papriką ir pipirus supjaustyti gabalėliais ir apkepti aliejuje, kol suminkštės. Pagardinti žiupsneliu druskos.
Baklažanus perkelti į koštuvą, kad nulašėtų susidarę sultys. Baklažanus apiberti krakmolu ir apkepti aliejuje.
Kai baklažanas suminkštės sudėti pasmulkintą kiaulieną, suberti apkeptas daržoves.Padažui sumaišyti spaustą česnaką su likusiais produktais, supilti ant daržovių ir mėsos.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą