3 kiaušiniai
70g cukraus
60g aliejaus
265g pieno
190g natūralaus jogurto
300g miltų
2a.š. kepimo miltelių
1a.š. cinamono
1a.š. vanilinio cukraus
žiupsnelis druskos
Kiaušinius, pieną, aliejų ir jogurtą išsukti kartu iki vientisumo.
Miltus sumaišyti su cukrumi, druska, kepimo milteliais, vanile ir cinamonu.
Įmaišyti į tešlą.
Tešla kepti lengvai aliejumi pateptoje vaflinėje.
Rabarbarų pagardui:
6 dideli rabarbaro stiebai
250g cukraus
1 apelsino sultys
Rabarbarus nulupti, supjaustyti gabalėliais, suberti į puodą su išspaustomis apelsino sultimis ir cukrumi. Kaitinti vis pamaišant, kol rabarbarai suvirs ir taps džemo konsistencijos. Galima pagardinti nutarkuota apelsino žievele.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą