2011-09-11

Troškinys su šparaginėmis pupelėmis

200g kiaulienos
500g bulvių
300g morkų
300g šparaginių pupelių
juodųjų pipitų
1 a.š. druskos
3 lauro lapeliai
1/2a.š. ciberžolės
cili pipiriuko
šlakelio acto
česnako skiltelės


 Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, suberti prieskoniu, sudėti sukapotą česnaką, šlakelį acto gerai sumaišyti ir palikti marinuoti pora val.
Bulves nulupti supjaustyti kubeliais, morkas ir pupeles tai pat pasmulkinti. Suberti ė puodą ir užpilti vandeniu kad apsemtų daržoves. Mėsą truputį apkepti ir dėtį į daržoves. Virti kol daržovės taps minkštos. Jai reikia įberti druskos. Pateikti su trupučiu grietinės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą