Reikės:
120g minkšto sviesto
120g cukraus
4 kiaušiniai
50 ml aliejaus
50ml apelsinų sulčių
tarkuotos apelsino žievelės
350g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
Pusė puodelio cukruotų ananasų gabaliukų ( tinka ir mangai )
Cukrų išsukti su sviestu, muši po vieną kiaušinį, supilti aliejų ir sultis, sudėti žievelę ir įsijoti miltus su kepimo milteliais. Ananaso gabaliukus pasmulkinti ir berti į tešlą. Viską išmaišyti ir pilti i keksinę formą ( maždaug 20 x 10) ir kepti 180C apie 50min.
Glajuj sumaišyti 15ml sulčių 150g cukraus pudros ir apie 15g minkšto sviesto. Viską gerai išsukti ir aptepti glajumi atvėsintą keksą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą