2015-09-25

Tuno, obuolių ir avinžirnių mišrainė

Traškūs, saldūs ir gaivūs obuoliai su sunkoku tunu ir avinžirniais sudaro tiesiog tobulą skonių žaismą. 10 minučių darbo ir pietūs ant stalo. Tad skanaujam...

200 g tuno aliejuje
200 g konservuotų avinžirnių
1 didelio obuolio 
60 g kietojo sūrio
pusės svogūno
3 v.š. majonezo
druskos

Tuną pasmulkinti šakute, naudoti kartu su aliejumi. Obuolius supjaustyti mažais kubeliais, svogūną smulkiai sukapoti. Avinžirnius nusausinti ant popierinio rankšluosčio. Sūrį smulkiai sutarkuoti. Sumaišyti visus produktus ir pagardinti majonezu bei druska.

Aš skanavau su lapinėmis salotomis. Į mišrainę dar tiktų ir virtas kiaušinis. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą