Sotus užkandis vakarienei. Sveiki ir skanūs avinžirniai papildyti intensyviu tuno skoniu minkštame avokade.
~~~
6 sunokę avokadai
pusės citrinos sulčių
stiklinės virtų ar konservuotų avinžirnių
mažos skardinės tuno gabaliukų savo sultyse
3 kietai virtų kiaušinių
100g fermentinio sūrio
1 raudono svogūno
ryšulėlio krapų
kelių šaukštų majonezo
druskos pagal skonį
Avokadas perpjaunas per pusę, išėmus kauliuką pašlakstomas citrinos sultimis.
Kiaušiniai, supjaustomi smulkiais kubeliais, tunas truputį pasmulkinamas šakute. Svogūnas labai smulkiai sukapojamas. Viskas sumaišoma kartu su smulkiai(tarka skirta morkoms tarkuoti) tarkuotu sūriu, nusausintais avinžirniais, krapais bei majonezu. Pagal skonį pagardinama druska. Viskas dedama į avokado puseles ir skanaujama su skrebučiais.
p.s. kad valgyti būtų lengviau galima avokado minkštimą išimti ir susmulkinus sumaišyti kartu su likusiais ingirdientais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą