Sukinukai gausūs daržovėmis, su virta mėsa ir saldoku padažu.
~~~
Prireiks:
6 lietinių arba tortilijų
300g mėsos
1 didelio pomidoro
1/3 ilgavaisio agurko
1/2 poro
nedidelės salotos
teriyaki padažo
druskos
3 lauro lapų
pusės svogūno
Kiauliena (tinka ir kitokia mėsa) išverdama su druska, lauro lapais ir svogūnu vandenyje, kol tampa minkšta. Geriausiai virti tol kol ją galima jau plėšyti net be peilio.
Atvėsusi mėsa supjaustoma plonais gabaliukais. Jai norisi aštresnio patiekalo, galima užberti čili pipirų.
Ant blyno arba tortilijos centro dedama apie 50g mėsos, palaistoma teriyaki padažu.
Dedamos plonai plonai pjaustytos daržovės, pabarstoma smulkia druska. Susukama ir skanaujama.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą