2016-06-10

Garinti kokoso pyragėliai

Purūs ir drėgni garinti pyragėliai.
~~~


10-16 pyragėlių:
30g kokoso drožlių
1a.š. krakmolo

Pyragėliams:
150g miltų
100g cukraus
120ml kokosų pieno (galima pakeisti pienu ar vandeniu)
2 kiaušiniai
1a.š. kepimo miltelių
keli lašai maistinių dažų
žiupsnelis druskos



 Kiaušinius su cukrumi ir druska išplakti iki purumo, kol masė pašviesės. Įmaišyti kokosų pieną. Įlašinti maistinių dažų.
Kitame dubenyje sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir įsijoti į kiaušinio plakinį juos. Permaišyti, kol nesimatys sausų miltų. 

Kepimo formeles patepti riebalais, dugne įberti po šaukštelį kokoso drožlių sumaišytų su krakmolu ir kiek paspausti. 

Ant viršaus pilti tešlą. Garinti apie 10-15min. 
Ar iškepę patikrinama mediniu iešmeliu. Iškepusius pyragėlius atsargiai išimti iš formelės ir atvėsinti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą