2017-01-16

Šokoladiniai pop cake

Šokoladiniai minkšti pop cake pyragėliai.
~~~



125g sviesto
125g miltų
100g cukraus
20g kakavos
3 kiaušiniai
2v.š. romo
1a.š. kepimo miltelių
žiupsnelis druskos

300g tirpdyto šokoladopaviršiui

Video:

Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, mušti kiaušinius. Miltus, kakavą, druską ir kepimo miltelius sumaišyti kartu ir suberti į plakinį. Galiausiai supilti romą. Kepti silikono formelėse 180C apie 10 min, arba elektrinėje keptuvėje pagal gamintojo rekomendacijas.

Iškeptus pop cake gerai atvėsinti. Pop cake skirtas lazdeles įmerkti į tirpdytą šokoladą ir įsmeigti į pyragėlius. Padėtį į šaldytuvą, kol šokoladas sutvirtės, tuomet visus pyragėlius merkti į šokoladą ir nukračius perteklių įsmeigti į oazę ar putplastį sutvirtėti. Paviršių galima dekoruoti baltu šokoladu ar pabarstukais.



1 komentaras:

  1. I just couldn't leave your website before telling you that I truly enjoyed the top quality info you present to your visitors? Will be back again frequently to check up on new posts. how to open a franchise restaurant

    AtsakytiPanaikinti