2018-12-11

Lašiša medaus ir garstyčių padaže

Sultinga lašiša karamelizuotame padaže ... nem ..
~~~

~600g lašišos file
2v.š. medaus (skysto)
2a.š. grūdėtų garstyčių
2v.š. aliejaus
2 v.š. citrinos sulčių
2 skiltelės česnako
druskos ir pipirų
Lašiša supjaustoma gabalėliais po maždaug 100-150g
Skystą medų sumaišyti su garstyčiomis, spaustu česnaku ir likusiais produktais.
Lašišą ištepti marinatu ir pusvalandį pamarinuoti.

Kepti  vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus. Odele į viršų apie 1-2 minutes, tuomet apversti, sumažinti kaitrą  ir dar apie 7 minutes ant odelės.

Mums patinka su minutę apvirtomis šparaginėmis pupelėmis ir citrina...



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą