2018-12-04

Trintų avinžirnių mišrainė su marinuotomis daržovėmis ir obuoliais

Labai gardi ir soti  mišrainė 
~~~


400g konservuotų avinžirnių
1 obuolys
3-4 marinuoti agurkėliai
1/4 svogūno
keli konservuoti aštrieji pipirai
šaukštas majonezo
druskos pagal skonį

Avinžirnius nupilti nuo skysčio (skystį galima pasilikti morengams kepti).
Nuplauti avinžirnius ir patrinti bulvių grūstuku. Turi kiek pasismulkinti, bet nepavirsti vientisa koše.

Obuolį, agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais.

Svogūną ir aštriuosius pipirus smulkiai sukapoti, viską sumaišyti kartu, pagardinti druska ir majonezu.

Skanu su duonele ar be jos....

Iš skysčio nuo avinžirnių išeina puikūs morengai. šį kart gaminau kokosinius .



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą