Labai gardi ir soti mišrainė
~~~
400g konservuotų avinžirnių
1 obuolys
3-4 marinuoti agurkėliai
1/4 svogūno
keli konservuoti aštrieji pipirai
šaukštas majonezo
druskos pagal skonį
Avinžirnius nupilti nuo skysčio (skystį galima pasilikti morengams kepti).
Nuplauti avinžirnius ir patrinti bulvių grūstuku. Turi kiek pasismulkinti, bet nepavirsti vientisa koše.
Obuolį, agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais.
Svogūną ir aštriuosius pipirus smulkiai sukapoti, viską sumaišyti kartu, pagardinti druska ir majonezu.
Skanu su duonele ar be jos....
Iš skysčio nuo avinžirnių išeina puikūs morengai. šį kart gaminau kokosinius .
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą