2019-12-14

Drėgnas meduolis su imbieru



Miltų 160g
Rudojo cukraus 90g
Medaus 180g (naudojau grikių)
Sviesto 100g
1 kiaušinis
100ml pieno
50ml stiprios kavos
2a.š. kepimo miltelių
1a.š. cinamono
1/2 a.š. malto imbiero
1/2 a.š.  malto gvazdikėlio







Sviestą , medų ir cukrų pakaitinti, kol medus ir sviestas ištirps. Gerai permaišyti iki vientisumo.] ir leisti kelias minutes atvėsti.





Miltus sumaišyti su prieskoniais, kepimo milteliais. Įmaišyti į medaus ir cukraus tešlą, įmušti kiaušinį. Galiausiai supilti pieną sumaišyta su kava 

Tešlą supilti į kepimo formą, kepti 170C apie 45 minutes. Patikrinti mediniu iešmeliu.

Pjaustyti pilnai atvėsusį.... 


,

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą