300g riešutų sviesto (kreminio ar traškaus)
200g sviesto
200g cukraus arba cukraus pudros
250g sutrupintų sausainių
200g mėgstamo šokolado
50g kreminio riešutų sviesto
žiupsnelis druskos
Sviestą trumpai pašildyti, kad imtų tirpti ir taptų itin minkštas, išsukti su riešutų sviestu ir cukrumi (ar pudra). Suberti iki trupinių sutrintus sausainius ir išmaišyti iki vientisumo. Sudėti į kepimo formą, arba pavienes formeles. Išlyginti ir prispausti, kad liktų kuo mažiau oro tarpų.
Šokoladą ištirpinti ant garų ir sumaišyti su kreminiu riešutų sviestu. Užlieti batonėlius ir kelioms valandom dėti į šaldytuvą.
![]() |
Pateikti nedidelėmis porcijomis.
Labai skalsūs ir sotūs batonėliai.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą