2023-09-03

Prancūziškas parmezano ir alyvuogių pyragas

 

 

185g miltų

50g alyvuogių aliejaus

125g natūralaus jogurto

4vnt kiaušinių

100g žaliųjų alyvuogių (svoris be kauliukų)

100g  Parmezano sūrio

1/2a.š. džiovinto baziliko

1/2 šviežio rozmarino

1/2a.š. druskos

2 a.š. kepimo miltelių



Iš alyvuogių pašalinti kauliukus. 
Kiaušinius išmaišyti su jogurtu ir alyvuogių aliejumi.

Įmaišyti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir druska. Pagardinti prieskoniais, suberti tarkuotą/arba trupintą sūrį ir alyvuoges.
Tešlą lengvai permaišius supilti į riebalais pateptą formą ir kepti 185C apie 40-50 minučių.

Skanus tiek šiltas tiek šaltas. Puikiai tinka piknikui. 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą