185g miltų
50g alyvuogių aliejaus
125g natūralaus jogurto
4vnt kiaušinių
100g žaliųjų alyvuogių (svoris be kauliukų)
100g Parmezano sūrio
1/2a.š. džiovinto baziliko
1/2 šviežio rozmarino
1/2a.š. druskos
2 a.š. kepimo miltelių
Iš alyvuogių pašalinti kauliukus.
Kiaušinius išmaišyti su jogurtu ir alyvuogių aliejumi.
Įmaišyti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir druska. Pagardinti prieskoniais, suberti tarkuotą/arba trupintą sūrį ir alyvuoges.
Tešlą lengvai permaišius supilti į riebalais pateptą formą ir kepti 185C apie 40-50 minučių.
Skanus tiek šiltas tiek šaltas. Puikiai tinka piknikui.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą