Pietus viename puode:)
Reikės:
Viščiuko ~1kg
1 a.š. pipirų
2 a.š. druskos
4 skiltelės česnako
5 lauro lapų
5 v.š. aliejaus
1 a.š. čiobrelių
1 a.š. raudonėlio
krapų
2 v.š. sojos padažo
žiupsnelio čili
5 bulvių
2 morkų
Viščiuką supjaustyti gabalais ir sumaišyti su prieskoniais (išskyrus krapus), pilti aliejų ir sutrintą česnaką. Palaikyti per naktį.
Viščiuką dėti į puodą, užpilti vandens, kad gerai apsemtų ir troškinti apie valandą. Tada dėti stambiai supjaustytas bulves ir morkas ir dar troškinti, kol daržovės suminkštės. Baigiant virti berti krapus.
Pateikti su daug padažo ir daržovėmis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą