5 dideli kiaušiniai
230 g cukraus
230 g miltų
65 g aliejaus
1 didelis pakelis vanilinio cukraus
20 g kepimo miltelių
Kremui:
500ml grietinėlės 35%
1 skardinė 'Rududu"
Dekorui:
300 g marcipoano
maistinių dažų
migdolų
Sulaistymui:
apelsinų sulčių
Biskvitui kiaušinius plakti su cukrumi kol masė pabals. Pilti aliejų ir dėti miltus su kepimo milteliais, vanilę. Kepti 190C apie 50min.
Biskvitą perpjauti į keturias dalis, sulieti apelsinų sultimis, sluoksniuoti su kremu.
Aptepus paviršių valandai dėti į šaldytuvą.
Marcipaną nudažyti geltonai, ant kepimo popieriaus iškočioti ploną sluoksnį ir apdengti pyragą. Likusius marcipano kraštus nupjaustyti ir formuoti bites.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą