2015-08-31

Glazūruoti grill sparneliai

2kg vištienos sparnelių
100ml sojų padažo
100ml aliejaus
1v.š. tarkuoto imbiero
5 skiltelės česnako
1a.š. druskos
1v.š. raudonėlio
1v.š. paprikos miltelių
1-2a.š. čili miltelių

Glazūra:
5v.š. pomidorų padažo
2v.š. medaus
2v.š. sojų padažo

Sparnelius sumaišome su marinatu ir palaikome 3valandas kambario temperatūroje, šaldytuve galima marinuoti per naktį.
Kepame ant karšto griliaus, kol iš abiejų pusių apskrus maždaug 10 -15min. Tuomet baigiame kepti aptepę galzūra abi puses, kol mėsa išekps. Glazūruoti galima kelis kartus.
Kepant orkaitėje glazūra galima tepti iš karto, kepama ant grotelių 180C apie 30 min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą