Česnakinis padažas tinkantis picoms, kebabams ar sumuštiniams.
~~~
6v.š majonezo
2-5v.š. virinto šalto vandens
2 skiltelės česnako
1a.š. baziliko
1a.š. raudonėlio
žiupsnelis druskos
žiupsnelis paprikos miltelių
Majonezas sumaišomas su prieskoniais, išpaudžiamas česnakas. Pagal norimą skystumą įpilama virinto šalto vandens. Padažui reiktų poros valandų pastovėti, kad žolelės išskirtų visą aromatą.
Norint aštraus padažo galimą įberti smulkiai kapoto čili pipiro ar džiovintų čili miltelių.
Tai pat į pagrindinį padažą galima įdėti :
1v.š. pomidorų pastos
1v.š. kapoto marinuoto agurko
1v.š. keptos marinuotos paprikos
1v.š. kapoto laiškinio česnako
1a.š. paprikos miltelių
1a.š. paprikos miltelių
Keli picų receptai:
![]() |
| Pica manų padu |
![]() |
| Mini picos |




Komentarų nėra:
Rašyti komentarą