2015-09-21

Česnakinis picos padažas

Česnakinis padažas tinkantis picoms, kebabams ar sumuštiniams. 
~~~



6v.š majonezo
2-5v.š. virinto šalto vandens
2 skiltelės česnako
1a.š. baziliko
1a.š. raudonėlio
žiupsnelis druskos
žiupsnelis paprikos miltelių



Majonezas sumaišomas su prieskoniais, išpaudžiamas česnakas. Pagal norimą skystumą įpilama virinto šalto vandens. Padažui reiktų poros valandų pastovėti, kad žolelės išskirtų visą aromatą.

Norint aštraus padažo galimą įberti smulkiai kapoto čili pipiro ar džiovintų čili miltelių.

Tai pat į pagrindinį padažą galima įdėti :
1v.š. pomidorų pastos
1v.š. kapoto marinuoto agurko
1v.š. keptos marinuotos paprikos
1v.š. kapoto laiškinio česnako
1a.š. paprikos miltelių


Keli picų receptai:  
Pica manų padu
Mini picos


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą