2015-09-02

Įdaryti kiaušiniai su keptu svogūnu

 8 kiaušiniai
1 didelis svogūnas
3v.š. alyvuogių aliejaus
1v.š. kapotos keptos marinuotos paprikos
1v.š kapotų alyvuogių
2v.š. tarkuoto fermentinio sūrio
1v.š. kietojo sūrio
1v.š. majonezo
druska ir pipirai

Kiaušiniai kietai išverdami ir atvėsinami, tuomet perpjaunami per pusę, pirštu lengvai paspaudus iš išorės išimamas trynys.

Svogūnas labai smulkiai sukapojamas ir ant mažos ugnies apkepamas aliejuje, kol suminkštės ir taps auksinis. Baigiant kepti įberiama žiupsnelis druskos ir pipirų. Atvėsinama ant popierinės servetelės.

Kiaušinio tryniai su majonezu sumaigomi šakute, įmaišoma sūriai, bei paprikos su alyvuogėmis, kepti svogūnai. Viskas gerai permaišoma, pagal skonį jai trūksta įberiama druskos. Galima kiaušinių puseles įdaryti šaukštu, ar konditeriniu maišeliu.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą