Špinatais ir grietine įdaryti pievagrybiai su česnakais
~~~
8 dideli pievagrybiai
3 skiltelės česnako
70g sviesto
150g špinatų
3v.š. grietinės
druskos pagal skonį
kietojo sūrio pabarstymui
Sviestą išlydyti puode. Grybams pašalinti kotukus, o kepurėles ištepti sviestu iš visų šonų ir vidaus.
Kotukus smulkiai supjaustyti ir sumesti į likusį sviestą (jai trūksta galima įpilti kiek aliejaus) ir apkepti kartu su trintais česnakais. Kai apkeps berti špinatus ir kepti, kol špinatai suminkštės ir jų tūris sumažės.
Iškepus įmaišyti greitinę ir pagardinti druska.
Mišiniu įdaryti grybų kepurėles ir apiberti trupučiu sūrio. Kepti 180C apie 20min.
Iškepusius grybus pateikti su šviežiomis salotomis ar tiesiog vienus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą