2016-04-23

Vyšnių keksiukai su panakotos kepurėle

Gaivi panakota ir drėgni purūs keksiukai. 
~~~

Keksiukams (24vnt)
200g miltų
100g kreminės varškės (skirtos desertams, arba pertrintos paprastos)
150g sviesto
150g cukraus
3 kiaušiniai
3v.š. vyšnių sirupo
1a.š. kepimo miltelių


Kremui:
200ml grietinėlės (tinka ir liesa)
50g cukraus
2a.š. želė
50ml pieno
3v.š. vyšnių sirupo
Sviestą išsukti su cukrumi, įmušti kiaušinius, varškę, įmaišyti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Pilti vyšnių sirupą.

Kepti 180C apie 15-20min. Pilnai atvėsinti.
Kremui žele išbrinkinti piene, supilti į grietinėlę, berti cukrų, pilti vyšnių sirupo ir pakaitinti viską, kol žele pilnai ištilps. Atvėsinti ir kai ims tirštėti sudėjus į maišelį užspausti ant keksiuko. Sutvirtėjus pirmam sluoksniui, galima dėti antrą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą