Minkšti pop cake pyragėliai aptepti maskarponės kremu.
~~~
Pyragėliams:
200g miltų
120g cukraus
120g sviesto
2 kiaušiniai
50ml pieno
1a.š. kepimo miltelių
1/2 vanilės ankšties
Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, mušti po vieną kiaušinius ir išmaišyti iki vientisumo. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą. Vanilės ankštį išgramdyti ir seklytės sumesti į tešlą. Supilti pieną ir išmaišyti iki vientisumo.
Tešla užpildyt pop cake formeles ir kepti 180C apie 10 min.
Išimtas ataušinti.
30g baltojo/juodojo šokolado ištirpdyti. Į jį pamirkyti pop cake pagaliukus arba medinius iešmelius ir įsmeigti į pyragėlius. Atvėsinti kol šokoladas sutvirtės.
Kremas puošimui:
250g maskarponės
2-3v.š. cukraus pudros (pagal skonį)
keli lašai vanilės ekstrakto
maistinių dažų
Kremui išsukti visus ingridientus kartu iki vientisumo.
Konditeriniu maišeliu su žiedlapių antgaliu papuošti popcakus.
Laikyti vėsiai.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą