Keptos kalakutienos blauzdelės su česnaku ir aštriais prieskoniais.
~~~
3 kalakuto blauzdelės
3 skiltelės česnako
1/4 svogūno
1a.š druskos
2v.š. aštrių prieskonių "Velnio užkandėlė" arba prieskonių mišinio be druskos
Mėsą įtrinti druska ir prieskonių mišiniu ir palikti valanda pasimarinuoti.
Svogūną ir česnakus sukapoti į smulkius gabalėlius ir suberti į kepimo maišą. Sudėti kalakutieną ir užrišti maišą.
Kepti 175 C apie 1 valandą, kas 20 min paverčiant maišą.
Po valandos orkaitės kaitrą padidinti iki 220C, blauzdeles išimti iš maišo ir kepti apie 20 min griliaus rėžime (arba kaitra iš viršaus) kol apskrus.
~~~
Valgėm su česnakinėmis bandelėmis.
Bandelės apteptos aliejumi su skiltele trinto česnako ir apibertos tarkuotu mozarelos sūriu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą