Gardūs sumuštinukai su dar šilta bandele ir tuno kotletuku.
~~~
2 skardinės konservuoto tuno (po~180g)
2 kiaušiniai
2 a.š. krakmolo
2 a.š prieskonių mišinio be druskos "Primavera"
1a.š. austrių padažo
1a.š. trinto česnako
druskos pagal skonį
Tuną per smulkų sietelį nuspausti, kad liktų kuo mažiau skystimo ir sumaigyti šakute. Mušti kiaušinius ir berti likusius ingridientus ir išmaišyti tešlą iki vientisumo.
Kepti vidutinės kaitros keptuvėje su trupučiu aliejaus. Kai sutvirtės viena pusė, atsargiai apversti. Iškeptus pyragėlius perkelti ant popierinio rankšluosčio.
Ant duonelės dėti mėgstamas salotas, tuno koteltuką ir pagardinti majonezu bei mėgstamomis daržovėmis.
Duonelės receptas :čia
Iš pakilusios tešlos suformuotos norimo dydžio bandelės, apteptos kiaušinio trynio ir vandens plakiniu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą