Gaivus užkandis ar lengvi pietūs. Žoleles galima rinktis pagal savo skonį.
~~~
2 jaunos cukinijos
Įdaras:
200g riebios varškės
1v.š grietinės
šlakelis citrinos sulčių
1v.š. kapoto laiškinio svogūno
1/2a.š. čili miltelių arba kapoto šviežio pipiro
druskos pagal skonį
aliejaus
Cukinijas supjausti ~0,3cm juostelėmis. Lengvai teptuku patepti aliejumi iš abiejų pusių.
Kepti labai stipriai įkaitintoje grill keptuvėje iš abiejų pusių, kol taps
lankščio ir minkštos. Perkelti į lėkštę atvėsti.

Įdarui varškę išsukti su grietine iki vientisumo. Pagardinti prieskoniais ir citrinos sultimis pagal skonį. Įdarą užtepti ant cukinijos ir susukti į ritinėlį. Prismeigti iešmeliu.
V
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą