Sotūs naminiai mėsainiai su maltu kiaulienos kumpiu.
~~~
500g malto kiaulienos kumpio
1a.š. druskos
1/2 a.š. juodųjų pipirų
1/2 a.š. paprikos miltelių
žiupsnelis čili miltelių
žiupsnelis mairūno
Kiaulieną išmaišyti su prieskoniais, gerai suminkyti rankomis. Formuoti mėsos koteltukus.
Mėsą atvėsinti šaldytuve pora valandų.
Kepti galima orkaitėje ar grilyje. Orkaitėje 200C apie 15-20min.
Grilyje dėti ant gerai įkaitintų grotelių, kad mėsa iš karto imtų kepti.
Kepti, kol abi pusės bus apskrudę. Ant karšto koteltuko uždėti sūrio (jai reikia rinkitės sūrį be laktozės).
***
Pagardams : pomidorų padažas ir garstyčių padažas, bei mėgstami žalumynai.Bei mėgautis fantastišku oru...
***
***
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą