Sultinga vištiena su baravykais.
~~~
1 kg vištienos krutinėlės file be odos
150ml graikiško jogurto
2v.š. citrinos sulčių
2 skiltelės česnako
žiupsnis čili pipirų miltelių
druskos pagal skonį
Jogurtą sumaišyti su citrinos sultimis, spaustu česnaku ir prieskoniais. Vištieną apvolioti marinate ir valandą palaikyti šaldytuve.
Vištieną apvolioti džiuvėsiuose sumaišytuose su mėgstamomis žolelėmis.
Kepti 210C apie 20 min, tuomet sumažinti temperatūrą ir kepti 160C, apie 15min.
1 svogūnas
3v.š. aliejaus
125g sviesto
druskos ir pipirų pagal skonį
Baravykus nuvalyti. Supjaustyti stambiais gabalais.
Keptuvėje su aliejumi apkepti 1 smulkintą svogūną, kol suminkštės.
Sudėti sviestą ir grybus, kepti ant nedidelės kaitros, kol grybai suminkštės. Baigiant kepti pabarstyti prieskoniais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą