2019-02-24

Cezario salotos (padažo receptas)


Romaine salota
Baltos duonos skrebučiams
Parmezano
***
500g vištienos file
5g druskos
2 skiltelės česnako
1/2a.š. džiovintų svogūnų dripsnių
juodųjų pipirų pagal skonį

Vištieną sumaišyti su druska, pipirais, įšspaustu česnaku ir svogūnais.
Leisti pusvalandį pasimarinuoti.

Duoną supjaustyti vieno kąsnio gabalėliais ir paskrudinti orkaitėje ar keptuvėje.

Padažui:
125ml saulėgrąžų aliejaus
35ml citrinos sulčių
50g majonezo
50g smulkiai tarkuoto parmezano
1 skiltelė spausto česnako
1a.š. garstyčių
druskos ir pipirų pagal skonį


Visus padažo produktus sudėti kartu ir gerai permaišyti.

Vištieną iškepti orkaitėje arba gerai įkaitintoje keptuvėje, kol lengvai apskrus. Pasmulkinti.


Salotas supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, pateikti su vištiena, skrebučiais ir trupučiu parmezano ant viršaus. Viską pašlakstyti padažu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą