Romaine salota
Baltos duonos skrebučiams
Parmezano
***
500g vištienos file
5g druskos
2 skiltelės česnako
1/2a.š. džiovintų svogūnų dripsnių
juodųjų pipirų pagal skonį
Vištieną sumaišyti su druska, pipirais, įšspaustu česnaku ir svogūnais.
Leisti pusvalandį pasimarinuoti.
Duoną supjaustyti vieno kąsnio gabalėliais ir paskrudinti orkaitėje ar keptuvėje.
Padažui:
125ml saulėgrąžų aliejaus
35ml citrinos sulčių
50g majonezo
50g smulkiai tarkuoto parmezano
1 skiltelė spausto česnako
1a.š. garstyčių
druskos ir pipirų pagal skonį
Vištieną iškepti orkaitėje arba gerai įkaitintoje keptuvėje, kol lengvai apskrus. Pasmulkinti.
Salotas supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, pateikti su vištiena, skrebučiais ir trupučiu parmezano ant viršaus. Viską pašlakstyti padažu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą