2 puodeliai smulkintų rūgštynių(nuskabytais koteliais)
3 bulvės
1,5 l vištienos sultinio
nedidelis gabalėlis šaltai rūkytos mėsos
2 lauro lapeliai
25g sviesto
1 a.š. prieskonių mišinio (džiovintos morkos, svogūnai, salierai, petražolės)
druskos ir pipirų pagal skonį
Pateikimui:
2 virti kiaušiniai
grietinės
žolelės pagal skonį
Svogūną pakepinti svieste, kol suminkštės.
Užpilti sultiniu, dėti bulves iš rūkytą mėsą, lauro lapus ir prieskonius.
Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės suminkštės. Apie 15 min.
Išimti mėsą ir suberti smulkiai kapotas rūgštynės, leisti minutė pavirti. Išgriebti lauro lapelius.
Pateikti su dideliu šaukštu grietinės, ir gabalėliu virto kaušinio.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą