2019-06-18
Avinžirnių Pavlovos
skystis nuo konservuotų avinžirnių skardinėse (apie 180ml)
300g cukraus
1a.š. vanilinio cukraus
1.š. krakmolo
Avinžirnių skystį su cukrumi ir vanile plakti iki standžių putų.
Įmaišyti krakmolą. Suformuoti apie 20 plokščių pyragėlių kepimo skardoje išklotoje kepimo popieriumi. Formavau šaukštu, bet galima ir konditeriniu maišeliu.
Orkaitėje džiovinti 110- 120C apie 1val -1val :15min su vėjaliu.. Baigus džiovinti pyragėlius palėkti apie pusvalandį praviroje orkaitėje. Atsargiai atlipinti nuo kepimo popieriaus.
Kremui:
225 kreminio sūrio
1-2v.š. cukraus pudros
pora šaukštelių citrinos sulčių.
Išsukti kartu visus produktus ir puošti pyragėlius.
ARBA
tiesiog plakta grietinėlė su cukraus pudra pagal skonį
Papuošimui norimos uogos, įprastai braškės, bet tinka visos rūgštesnės.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą