1 kg maltos kiaulienos
2 kiaušiniai
2 riekutės sumuštinių batono
2v.š. liesos grietinės
1 svogūnas
2v.š. manų
po ryšulėlį šviežių petražolių ir baziliko
pipirų
druskos
Žoleles smulkiai sukapoti.
Svogūną sukapoti ir suberti į masė, sudėti manus ir kapotas žoleles, druską ir pipirus. Viską gerai permaišyti.
Masė krėsti į kepimo formą ir išlyginti. Ant viršaus uždėjau kelis pomidorus.
Kepti 180C apie 1 valandą, kol paviršius kiek apskrus.
Iškeptą kepsnį 10-15 min palikti kepimo formoje prieš pjaustant.
Skanavom su jogurto padažu ir balta mišraine.
Jogurto padažas:
50ml natūralaus jogurto
1skeltelė česnako
žiupsnelis druskos
kapotos žolelės (šiuo atveju rinkausi petražoles ir baziliką)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą