120g rūkyto lašišinio upėtakio file
250g maskarponės sūrio
50g smulkiai tarkuoto kietojo sūrio
1v.š. citrinos sulčių
1v.š. kapotų krapų
1/2a.š. česnako miltelių
1/2a.š. čili miltelių
druskos pagal skonį
Lifolizuotų aviečių
~puodelis graikinių riešutų
Upėtakį pasmulkinti šakute.
Kreminį sūrį išsukti krapais, česnako ir čili milteliais, citrinos sultimis. Suberti lašišą ir sūrį.
Išsukti iki vientisumo. Paragauti ir pagal skonį įberti druskos ar daugiau čili miltelių. Jai žuvies gabalėliais gan sūrūs, druskos gali ir neprireikti.
Graikinius riešutus pasmulkinti iki norimo stambumo.
Apvolioti vieno kąsnio dydžio kąsnelius riešutuose. Ant viršaus užtrumpinti aviečių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą