260g miltų
1 ir 1/2 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. cinamono
1/2 a.š. maltų gvazdikelių
1/2a.š. vanilės
1/2a.š. druskos
120g sviesto
120g medaus
120g cukraus
2 kiaušiniai
50g grietinės (naudojau 12%)
Sviestą, medų ir cukrų pakaitinti, kol viskas ištirps ir susimaišys. 15 minučių leisti pravėsti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir prieskoniais.
Į miltus supilti sirupą. Gerai išmaišyti, tuomet supilti kiaušinius ir grietinę. Išmaišyti iki vientisumo.
Įkaitinti kepimo formą.
Kepti formoje ant nedidelės kaitros pavartant. Tešlą patogu į formeles pilti su konditeriniu maišeliu.
Kiekvieną pusę apie 3-4 minutes. Kepinį patikrini mediniu iešmeniu.
Kiekvieną pusę apie 3-4 minutes. Kepinį patikrini mediniu iešmeniu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą