500g sluoksniuotos tešlos (bemielės ar mielinės)
1 skardinė tuno file aliejuje
1/2 stiklinės alyvuogių be kauliukų
1/4 stiklinės marinuotų svogūnėlių
1/2 tarkuoto kietojo sūrio
žiupsnelis čili
kiaušinio aptepti ir sezamo apiberti
Tuną su visu aliejumi suberti į indą, pasmulkinti šakute.
Alyvuoges ir svogūnėlius supjaustyti stambiais gabalėliais, sumaišyti su tunu, sūriu, pagardinti čili.
Sluoksniuotą tešlą lengvai pakočioti, padalinti į norimo dydžio gabalėlius (aš turėjau 6 lapelius ir jos sudalina per pusė) ir į centrą tešlos išdalinti po tolygiai įdarą. Tešlos kraštelius patepti vandeniu ir užspausti kraštelius. Papildomai apspaudžiau šakute.
Viršų aptepti kiaušinio plakiniu ir apiberti sezamais
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą