2020-11-22

Migdoliniai trapūs sausainiai


 225g miltų 

50g migdolų miltų

120g sviesto

30ml saulėgrąžų aliejaus

60 g cukraus pudros

1/2a.š. kepimo miltelių

Minkštą sviestą išsukti kartu su cukraus pudra ir aliejumi. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, migdolų miltus. Užminkyti tešlą. 


Tešla labai trapi tad kočioti ant gausiai pamiltuoto paviršiaus ar tiesiai ant kepimo popieriaus ir išspausti norimo dydžio  nedidelius sausainėlius.

Kepti 160C apie 15 minučių. Atvesinti skardoje.


Papuošimui:

1 kiaušinio baltymas 

200g cukraus pudros

1a.š. citrinos sulčių 

Glajuj produktus išsukti šaukštu kartu iki vientisumo.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą