2020-11-11

Sausainiai voveraitės


 



3 kiaušiniai

80g miltų

1 v.š. brendžio

1v.š. vandens

žiupsnelis druskos

aliejaus kepimui


Kepimo formelę kaitinti aliejuje, ant silpnos kaitros apie 10 minučių.

Kiaušinius išplakti iki vientisumo, berti miltus, pilti brendį ir vandenį, berti druską. Užmaišyti skystą tešlą.


Pilti po šaukštą tešlos į kepimo formelę, leisti pertekliui ištekėti žemyn atgal į dubenį. Įmerkti į aliejų ir po 10 sekundžių atskirti šakute tešlą nuo  kepimo formos. 


Virti aliejuje pavartant, kol įgaus auksinė spalvą, perkelti ant sietelio, kad aliejus nulašėtų. Apiberti cukraus pudra.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą