Sausainiai:
265 g miltų
170g sviesto (minkšto)
3 kiaušiniai ( m dydis)
154g cukraus
1/2a.š. vanilinio cukraus
Glajus :
385g cukraus pudros
50g sviesto (minkšto)
35g vandens (virtino, šalto)
1/2a.š. vanilinio cukraus
6g tamsios kakavos
Sausainiams minkštą sviestą plakti su cukrumi, kol masė taps puri, tai truks apie 10 minučių. Įmušti kiaušinius, berti vanilinį cukrų. Įmaišyti miltus.
Per konditerinį maišelį išspausti pailgus sausainėlius.
Kepti 210C ~ 8 minutes. Atvėsinti skardoje.
Kremui cukraus pudrą, vandenį, vanilę ir sviestą išplakti kartu. Dubenį su kremu pastatyti į indą su šiltu vandeniu ir maišyti, kol kremas įgaus ~40C temp.
Padalinti į dvi dalis, pusę sumaišyti su kakava. Kremu dekoruoti atvėsusius sausainėlius.
Leisti kelias valandas kremui padžiūti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą