1 rūkyta vištos krūtinėlė be odos
1 puodelis ryžių (nevirtų)
200g šparaginių pupelių
1 nedidelis svogūnas
20vnt mažų marinuotų svogūnėlių
1/2 česnako miltelių
2-3v.š. majonezo
1v.š. marinato nuo svogūnėlių
druskos ir pipirais pagal skonį
aliejaus kepimui
Ryžius išvirti ir atvėsinti.
Šparagines pupeles pasmulkinti ir trumpai apkepti keptuvėje su su šlakeliu aliejaus. Paskaninti česnakų milteliais ir druska. Pravėsinti.
Majonezą sumaišyti su marinatu nuo svogūnėlių, pagardinti druska, bei pipirais.
Vištieną, šviežią svogūną ir marinuotos svogūnėlius pasmulkinti. Sumaišyti su kitais produktais kartu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą