~1,2kg jautienos
2 morkos
3 svogūnai
1 salierų stiebas
3 skiltelės česnako
5-6vnt bulvės
200ml pomidorų padažo
500ml sultinio arba vandens
1v.š. vorčesterio padažo
1v.š. sojų padažo
1v.š. rudojo cukraus
1-2 a.š. druskos/pagal skonį
3 lauro lapeliai
3 pipirai
pora šaukštų aliejaus kepimui
Svogūnus, morkas ir salierus supjaustyti kubeliais ir kelias minutes pakepinti aliejuje giliame sunkiame puode. Berti stambiai kapotus česnakus. Permaišius suberti pasmulkintą jautieną, supilti prieskonius ir sultinį ir pomidorų padažą. Uždengus dangčiu troškinti, vis pamaišant ~2,5 val, kol mėsa taps minkšta.
Jai reikia įpilti dar vandens ar sultinio.
Suberti stambiai pjaustytas bulves ir dar patroškinti, kol bulvės suminkštės. Išjungti kaitrą ir paliki 15 min pastovėti.
Galima pagardinti ir pora čili pipiriukų.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą