28cm skersmens pyragas:
600g philadelphia sūrio
120g 30% grietinės
60-100g cukraus
2 kiaušinių
1a.š. vanilinio cukraus
2 puodeliai trupintų sausainių
~50g ištirpinto sviesto
Sausainius sutrupinti, patogiausią tai padaryti sudėjus į sotesnį maišelį ir padaužius kočėlų ar puodu, tuomet sumaišyti su tirpintu sviestu ir paskirstyti ~26-28 cm skersmens kepimo formos dugne.
Kreminį sūrį išsukti su cukrumi, grietine ir kiaušiniais. Pagardinti vanile, ir paskleisti ant sausainių pagrindo.
Kepti 175C apie 30min. Kol centras taps tvirtas. Atvėsinti iki kambario temperatūros, tuomet pora valandų šaldytuve.
Skanu su uogomis ar karamelės padažu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą