200g bolivinės balandos (sausų kruopų svoris)
2vnt morkų
500g virtos vištienos
1/4vnt nedidelio šviežio kopūsto
200g žaliųjų žirnelių (šviežių ar šaldytų)
1/2vnt raudono svogūno
saujalė skrudintų žemės riešutų
aliejaus ir druskos pagal skonį
Balandas išvirti pasūdytame vandenyje ir atvėsinti.
Vištieną suplėšyti norimo dydžio gabalėliais.
Kopūstą ir morką pasmulkinti plonais šiaudeliais.
Svogūną plonai supjaustyti ir perlieti verdančiu vandeniu.
Daržoves ir vištieną sumaišyti kartu, suberti žirnelius, riešutus, pagardinti šlakeliu aliejaus ir druska pagal skonį.
Salotas permaišyti tik prieš pateikiant, kad nepavandenytų.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą