2011-08-23

Tiramisų

60g cukraus
200grietinėlės 35%
200g maskaponės
2v.š. Amareto (arba keli lašai migdolų aromato)
14 damų pirštelių sausainukų
1 puodelis nesaldžios stiprios kavos
2v.š. kakavos

Šaltą grietinėlę išplakti iki standžių putų. Cukrų gerai išmaišyti su maskapone, pilti
Amaretą, kai masė bus vientisa sudėti plaktą grietinėlę. Damų pirštelius akimirkai įmerkti i atvėsusę kavą ir nukrėtus kavos perteklių dėti į dubens dugną, suformavus dugną dėti kremo sluoksnį. Ant kremo vėl dėti sausainius ir viską padengti kremu. Paviršių apibarstyti kakava. Palaikyti šaldytuve apie 4 val.


Pirštelių kiekis priklauso nuo indo formos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą