Mišrainė tiesiog iš konservuotų. Galima kas kart gaminti papildant vis kitu mėgstamu ingridientu: sūriu, kiaušiniais, obuoliais, majonezu, pomidorais.
~~~
1 indelis smulkinto tuno
1 skardinė avinžirnių (ar stiklinė virtų)
1 stiklinė konservuotų kelmučių
1/2 svogūno
1v.š. grūdėtų garstyčių
1a.š. citrinos sulčių
1v.š. alyvuogių aliejaus
druskos pipirų pagal skonį
kelios šakelės šviežio čiobrelio
Konservuoti kelmučiai ir avinžirniai gerai nulašinami nuo marinato, sumaišomi su pasmulkintu tunu ir kapotais svogūnais. Viskas sumaišoma su garstyčiomis, citrinos sultimis ir aliejumi. Pagal skonį dedama druskos ir pipirų. Suberiami čiobrelio lapeliai ir pateikiama. Galima kaip naudoti įdarą krepšeliams.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą