2015-12-24

Spanguolių tarta su baltuoju šokoladu

Gausi uogomis tarta su šokoladu ir trapiu padu.
~~~






150g minkšto sviesto
200g miltų
50g cukraus pudros
1a.š. vanilės

400g spanguolių
200g cukraus
pusės citrinos sulčių

50g baltojo šokolado


Minkštas sviestas su cukraus pudra ir miltais suminkomas ir pagardinamas vanile. Tešla įklojama į 18cm formą ir padedama 30 min šaltai.

Spanguolės užpilamos citrinos sultimis ir verdamos, kol nugaruoja skystis, tada suberiamas cukrus ir dar paverdama kol sutirštėja ir cukrus ištirpsta.

Ant atvėsusio pagrindo užtepamos atvėsintos uogos. Kepama 170C apie 45 min.

Atvėsęs pyragas palaistomas tirpdytu šokoladu. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą